phone (050) 5555-018 | (098) 026-13-73
Вікна Фенікс
Menu
  • 10 років на ринку вікон
  • Задоволені клієнти
  • photo
  • Лідер на ринку вікон в Україні
  • Кращі монтажники вікон
  • Сервісне обслуговування вікон
  • Вікна без рекламацій
  • Встановлено понад 100000 квадратних метрів вікон
  • Сертифіковане виробництво вікон

Забронюйте договір:  

Держава компенсує 35% вартості вікон
Субота, 28 лютого 2015 14:36

Планове сервісне обслуговування

Купуючи вікна в компанії «Фенікс», Ви отримуєте не тільки 5- річну гарантію, а Ви ще отримуєте своєчасний догляд за встановленими вікнами - планове сервісне обслуговування, а саме мастило деталей фурнітури, перевірку роботи всіх механізмів і мастило гуми силіконом. І при цьому ніяких додаткових оплат не потрібно.

Своєчасний догляд за вікнами гарантує довгу їх службу.

У другій половині лютого 2015 пройшло планове сервісне обслуговування всіх вікон, які встановлені компанією «Фенікс» в 2012, 2013 і 2014 роках. Майстри відвідали наших клієнтів, відрегулювали і змастили фурнітуру, змастили гуму силіконом, перевірили притиск і роботу механізмів. Планове сервісне обслуговування проводиться безкоштовно, 1 раз на рік у лютому, впродовж двох років з моменту установки. При цьому гарантія на вікна в компанії «Фенікс» становить 5 років, і викликати на регулювання клієнт може протягом усього періоду дії гарантії.

Відмінність планового сервісного обслуговування полягає в тому, що воно проводиться для своєчасного догляду за вікнами і викликати на нього спеціально не треба, наші менеджери самі зв'язуються з клієнтом і призначають час, на який прийдуть майстри і зроблять всю необхідну роботу. У Черкасах планове сервісне обслуговування проводиться вже вдруге, і нашим клієнтам це не в новинку. А ось у Знам'янці та Кременчуці це було вперше і наші клієнти були дуже приємно здивовані, що ми самі проявили ініціативу і перевірили роботу встановлених вікон, при цьому відрегулювати і змастивши всі механізми і гуму.

Ні в одній іншій компанії такого планового сервісного обслуговування не існує, у кращому випадку це будуть тільки регулювання після скарг клієнтів і десятків дзвінків.

І це ще один доказ того, що наша компанія піклується про своїх клієнтів, і ми не забуваємо про Вас після внесення оплати за замовлення, а прилаштовуємо максимум зусиль, щоб вікна працювали надійно впродовж багатьох років і Ви залишалися задоволені своїм вибором.

Планове сервысне обслуговування

З відгуками клієнтів про роботу нашої компанії, про сервісне обслуговування та якості виконаних робіт можете ознайомитися тут.

 

Безкоштовний замір вікон